Hyggelige fællesskaber

Skal dit foto pryde vores kalender?

FOTOKONKURRENCE

Hjælp os med at sprede det gode budskab om glæde, sammenhold og venskab!

Redigeret: 13. oktober 2023.

I august-udgaven af SeniorBladet kunne du læse om fællesskaber, der er det bedste værn mod ensomhed. Det handler om at dele glæden ved hverdagen.

GLÆDE – SAMMENHOLD - VENSKAB

Vil du være med til at skabe billedsiden af den gode historie om GLÆDE – SAMMENHOLD og VENSKAB?

Så send os dit bedste foto af lige præcis dét, der giver dig, medlemmerne i din klub eller bare dig og din bedste ven glæde - og giv os lov til at bruge det i Danske Seniorers vægkalender 2024.

Hvert vinder-billede honoreres med 5 billetter til en valgfri Danske Seniorer-koncert - og så får dit foto selvfølgelig en hel måneds visning i hjem og kontorer i hele Danmark.

Fristen udløb 22. september.


Tusind tak for de skønne fotos

Danske Seniorers kalender 2024

Vi fik mange skønne billeder - alle vinderbilleder er honoreret med en håndfuld billetter til vores egne koncerter i hele landet. 

Kalenderen er i salg i vores webshop, hvor du ud over Danske Seniorer-merchandise også får rabat på et stort udvalg af ergoterapeut K.C.Pedersens  skønne praktiske ting til hverdagen.

Alt overskud fra kalenderen går til Danske Seniorers arbejde for et bedre & sjovere liv for både seniorer og seniorforeninger.

Køb kalenderen til dig selv eller en du gerne vil glæde med smukke billeder i hele 2024.

Et klik på billedet bringer dig til vores webshop, som vi har oprettet i samarbejde med K.C.Pedersen.

 

Bestil kalenderen her.

Evt. overskud fra salg af kalenderen går ubeskåret til Danske Seniorers arbejde for medlemmer og medlemsforeninger – og til arbejdet for at skabe flere dejlige fællesskaber, som det er let at blive en del af – og dermed løfte den enkeltes livskvalitet.