SeniorBladet

SeniorBladet 2020 2 s.1

SeniorBladet er Danske Seniorers medlemsblad og udkommer 6 gange om året med spændende artikler om dig, dit liv og din sundhed - og om, hvad Danske Seniorer gør for dig.

Læs bladet her på siden - eller meld dig ind og få det direkte i postkassen.

 

I DET NYESTE NUMMER kan du læse om seniorer i bevælgelse og om, hvor lidt der skal til for at noget bliver bedre, hvis man slet ikke er aktiv. 

Det lovede ekstra materiale er pga. Corona-situationen lidt forsinket, og vil blive lagt på siden her snarest muligt.

 

EKSTRA-materiale til tidligere udgivelsler: 

2020_1:

BEDSTEFORÆLDRE OG KLIMA På side 10-13 finder du interviews med EUs første klimakommissær Connie Hedegaard (s. 10) og med Birthe Krabek på Fyn, der siger, at forandring til et mere klima-venligt kommer, hvis vi gør det med "sejr og glæde" ikke med skyld og skam. Bag dette link kan du læse mere om Repair Café - et herligt frivilligt intiativ, der lokker seniorer til, både som "fiksere" og "brugere".

2019_6: 

VEGETAR ved julebordet? uanset om det er dig eller en gæst, får du her hjælp til julen fra Dansk Vegetarisk Forening (DVF) - og et par af ældreudvalget egne favoriopskrifter - og links til mere inspiration.

Læs på side 34 i SeniorBladet om DVF's Ældreudvalgs arbejde for at retten til selvbestemmelse også skal gælde kosten på plejehjemmet.  

2019_5:

SIKKER SENIOR PÅ ELCYKEL - Havarikommissionen har dybdeanalyseret 20 ulykker, hvor seniorer kom galt af sted på elcykel - læs hovedpunkterne her .... og få gode råd til køb og brug af elcykel her 

Du kan også (gen)læse artiklen Sikker cykel-senior (blad nr. 4, 2019, s. 7) - du kan også læse om Forbrugerrådet TÆNKs test af elcykler - (HUSK at du som medlem af Danske Seniorer får rabat på medlemskab af TÆNK)

Udgivelsesplan 2020
  • uge   7 - omdeles med PostNord:  11.-14. februar
  • uge 17 - omdeles med PostNord:  21.-24. april
  • uge 24 - omdeles med PostNord:    9. - 12. juni
  • uge 34 - omdeles med PostNord:  18.-21. august
  • uge 41 - omdeles med PostNord:   6.-9. oktober
  • uge 49 - omdeles med PostNord:  3.-8, december

Foreninger, der selv omdeler medlemsbladene, får dem leveret fredagen før første omdelingsdag. 

Udskriv Email