Årets julegave til dig selv

07 december 2021 08:25 – 10 december 2021 22:00
Sted: Københavns Lufthavn, Lufthavnsboulevarden 6, Kastrup, Danmark
Arrangør: Rejsehjørnet - rejser i ind- og udland

  Italien

 

En perlerække af oplevelser venter i det smukke Norditalien,

– bl.a. Gardasøen, Dolomitterne og ikke mindst, byder rejsen på kulinariske oplevelser, idet der vil være mulighed for at smage på spændende og karakteristiske norditalienske og sydtyrolske specialiteter.

Under opholdet bor vi i den herlige by Riva del Garda, som ligger direkte ud til Gardasøen omgivet af høje sneklædte bjerge. Skibene i byens lille havn er pyntet med lys i anledning af julen, og byen byder på maleriske pladser, hyggelige og spændende gader og stræder. I løbet af de 4 dage byder vi på spændende udflugter til julemarked i Trento, udflugt til Bolzano med svævebanetur i Dolomitterne, shopping mulighed i Milano og selvfølgelig i Italien – vingårdsbesøg.

Vi bor på Hotel Centrale, der er indrettet i en flot gammel bygning midt i Riva del Garda ved Gardasøens nordlige ende. Hotellet er bygget omkring 1375 i veneziansk stil og ligger smukt ved byens hyggelige torv og den maleriske lille havn.

Turen er med ½ pension (morgenmad + 3x frokost) Der bydes på både velsmagende lokale retter af egnens gode råvarer og internationalt inspirerede måltider.  Hotellet har elevator.   

På næste side kan du se hvad der er inkluderet i prisen, og om diverse tillæg. Turen, hvor ”Best Travel” er teknisk arrangør, gennemføres ved minimum 25 deltagere.                                                 

Vi flyver til og fra Milano med SAS, afgang kl. 8:25 fra København og hjemkomst kl. 22:00   

Pris: 4.550 kr. Medlemspris: 4.350 kr.

Vi anbefaler hurtig tilmelding 

Hent fuldt program Her