Forårstræf for Danske Seniorer - flyttes til senere

24 april 2021 08:00 – 26 april 2021 18:00
Sted: Valby Station, Lyshøjgårdsvej , København, Danmark
Arrangør: Rejsehjørnet - Busrejse

 

3-dages tur til den sydfynske perle inkl. (næsten) alt. Fredag kører vi i luksusbus mod Svendborg, hvorfra vi sejler gennem det smukke sydfynske øhav til Ærø. Ombord serveres 3 stk. Ærøhåndmadder m/1 øl eller vand.

Efter ankomst til Ærø kort rundtur med guide, inden vi ca. kl. 15.30  tjekker ind på dejlige hotel Ærø ved Marstal. Stor aftenbuffet kl. 18. De som har lyst, kan slutte dagen med en Vægtertur (tilkøb).

Lørdag skal vi efter morgenmad på bustur rundt og se flere spændende steder på Ærø og høre meget mere om øens historie. Tid til forskellige stop og mulighed for øl smagning (tilkøb). Frokost  m/1 øl & 1 snaps. Vi er tilbage på hotellet i god tid til eftermiddagskaffe og Ærøpandekager kl. 15.30.

Kl. 18 er der stor aftenbuffet på hotellet med 3 timers drikkevarer ad libitum (husets øl/ vand/vin), dinnermusik, underholdning og dansemusik.

Søndag er der mulighed for et par timer på egen hånd eller at tage med bussen ud og besøge et par steder for lokal shopping, inden vi kører hjemad. På færgen fra Ærø serveres frikadeller og kartoffelsalat m/1 øl eller vand.

Hjemkomst sidst på eftermiddagen/ først på aftenen. Pris 2.925 kr. - medlemspris 2.775 kr. Mulighed for ekstra tilkøb til turen: enkeltværelse: 400 kr./person, Vægtertur i Ærøskøbing fredag aften 45 kr., smagningstur til Rise bryggeri 95 kr., guidet tur på Søfartsmusset 125 kr., whisky- & romsmagning 150 kr. Fuldt program fås i Rejsehjørnet