Lyserød sparegris med mønter

Nu kan du spare en masse penge

Rabataftale

Få et godt tilbud med vores nyeste rabatpartnere. Du kan f.eks. få rabat på en robotstøvsuger, en tur i teatret eller din elregning.

Det koster 200 kr. at være personligt medlem af Danske Seniorer. Hvis man er et par, kan man få et fælles medlemskab til 300 kr. og dermed spare 50 kr. pr. mand. 

Kontingentet kan virke dyrt for en folkepensionist. Men dit betalte medlemskab af Danske Seniorer, køber dig retten til at bruge Danske Seniorers rabataftaler. Bruger du rabataftalerne, kan du i løbet af ingen tid tjene dit medlemskontingent hjem igen. Ja, du kan faktisk "tjene" penge ved at bruge de rabatter, du har ret til. 

I løbet af vinteren har Danske Seniorer indgået endnu flere fordelagtige rabataftaler til dig som medlem. Dem vil vi gerne fortælle dig lidt mere om. 

Spar 15 % på en ny robotstøvsuger af høj kvalitet

Mange seniorer - særligt dem på pension - har udfordringer med rengøringen i hjemmet. Rengøring tager lang tid, og det er fysisk hårdt. Derfor kan det for mange ældre være belastende eller helt umuligt at gøre ordentligt rent i eget hjem. Samtidig er der pres på personalet i hjemmeplejen, hvorfor mange ældre anskaffer sig en robotstøvsuger for at holde hjemme rent. 

Medlemmer af Danske Seniorer får hele 15 pct. rabat på robotstøvsugere fra iRobot. Det er støvsugere af høj kvalitet, og du får til og med også 15 pct. rabat på relevant tilbehør. Rabatten gives via vores samarbejdspartner Witt. 

15 % rabat på forestillingen "Nye Tider" 

Folketeatret Nørregade i København fremviser i foråret den stjernespækkede forestilling "Nye Tider", som handler om lysten til at blive skilt efter 50 års ægteskab – hvis man da kan få lov af de voksne børn. Ægteparret Bill og Nancy kender hinanden til håbløshed. De er netop flyttet ind i en seniorbolig, da Nancy over aftensmaden meddeler, at hun vil skilles. Spørgsmålet om, hvad kærlighed egentlig er, bringes i spil, og ingen har svarene, heller ikke sønnernes kærester, der mere eller mindre frivilligt blandes ind i samlivets krise.

Som medlem af Danske Seniorer, får du 15 pct. rabat på alle priskategorier ved brug af et særligt link, som du får fra vores administration. 

Spar penge på din strømregning

Krigen i Ukraine har lært os at være sparsommelige. Den pustede til inflationen, og det er nu åbenlyst, at priserne på alt stiger. De stiger i supermarkedet og kan ses i vores varme- og elregninger. Inflationen presser faktisk seniorernes indkomst fra alle sider. Men her kommer Danske Seniorers nyeste rabatpartner, Energidrift ind i billedet. 

Som medlem af Danske Seniorer, får du 50 % rabat på tillægsydelsen, når du vælger en variabel el-løsning hos Energidrift. Dermed bliver din samlede elregning: Indkøbspris + 12,50 øre pr. kWh. (i stedet for 25 øre.) Du giver 0 kr. i oprettelse og 19 kr. i abonnement (Første 6 måneder får nye kunder abonnement til halv pris). 

Du finder alle Danske Seniorers rabatter under "medlemsfordele" og "rabatter". Her finder du også detaljer om, hvordan du kan benytte dig af dine rabatter.