Yngre kvinde holder ældre mand i hånden

Nu kan du få hjælp i hjemmet

Bolig, Seniorliv

Seniorhjælp tilbyder praktisk hverdagshjælp til en fordelagtig pris for medlemmer af Danske Seniorer.

Firmaet Seniorhjælp er Danske Seniorers nyeste rabatpartner. Med et DS-medlemskort i hånden kan du nu få hjælp til alt fra praktiske opgaver i hjemmet til hjælp med IT og offentlig selvbetjening. 

Nogle seniorer kan have brug for hjælp til oprydning, indkøb, koordinering af et patientforløb eller hjælp til det evigt kringlede MitID eller Digital Post. Ofte kan lavpraktisk hjælp være en kærkommen og hjælpende hånd. Det er der nu mulighed for! 

Christina Sauer driver firmaet, og det er hende, der kører ud og hjælper seniorerne med hverdagens gøremål. Hun er oprindeligt uddannet lægesekretær og har arbejdet både i lægepraksis og på hospital i både Aarhus og København. Det er netop hendes erfaringer med, hvor svært det er for nogle seniorer at navigere i dele af sundhedsvæsenet og digitaliseringen, der har drevet hende til at starte Seniorhjælp. 

P.t er timeprisen for Christinas service 495 kr. inklusiv moms. Her får Danske Seniorers medlemmer 10 % rabat. Man kan også købe et klippekort til 3, 5 eller 10 timers hjælp. Her får medlemmer af DS også 10 % på normalprisen. 

Ønsker man Christinas kyndige hjælp til små eller større hverdagsopgaver, kan man nemt kontakte hende over både mail og telefon. Se mere på: https://seniorhjaelp.dk/