Musical Atlantis: Flot musik og flotte kostumer!musicalen atlantis 09Kong Atlas er spået til snart at dø og det skal derfor gå stærk med at skaffe en arving til tronen. Adalena er derfor blevet beordret gift med Sceptor af sin far. En dag har Adalena forklædt sig som en almindelig pige og er gået ned på markedet i byen. Her møder hun Silvan, som hun forelsker sig i. De to unge mødes hemmeligt og her fortæller Adalena, at hun er prinsesse og skal giftes. Silvan, som omvendt er blevet forelsket i prinsessen, får røbet sin ulykkelige kærlighed til Zan-Zan, der øjner muligheden for et komplot, som kan føre Jabbadoor til magten i Atlantis og få den smukke Adalena. Herefter tager handlingen fart. Atlantis er fortællingen om kærlighed, magt og mordforsøg.

Publikum kan se frem til 24 talentfulde skuespillere på scenen herunder Stig Rossen som skurken Jabbadoor, Kaya Brüel som kammerpigen Miranda og Jacob Zethner som Kong Atlas. Herudover kan man opleve bsom Koptos - bedre kendt som vinderen af det Danske Melodi Grand Prix fra 2018 samt et nyt ungt talent bi rollen som prinsesse Adalena. Hertil kommer et stort ensemble samt et 20 mands orkester.

Det er en rigtig flot forestilling med en fantastisk scenografi, dramatisk og smuk på en gang. Flot musik og flotte kostumer – og nogle fantastiske skuespillere, der alle synger bragene godt.

Jeg kan derfor varmt anbefale forestillingen til både nye og tidligere teatergængere. 

Frivillig anmelder for Danske Seniorer: Susanne Sølund

 

Foto: Søren Malmose 

Atlantis, der tidligere med stor succes har været opført på Bellevue Teater (1993) og året efter på Østre Gasværk, kan opleves her: 

Varighed: ca. 3 timer inkl. pause

Tid, sted og billetter finder du her 

 

 

Udskriv