Kanon aften: Dirty Dancing


Dirty Dancing i Musikhuset Århus

Så sidder vi her i den store sal i Musikhuset i Århus, mit barnebarn Sille på 16 år og jeg, meget forventningsfulde. Folk strømmer ind, der er udsolgt, som der nu kan være udsolgt i en corona tid, der er store spot rundt om scenen, der sender et violet lys ud på publikum og så starter det, vi har ventet på længe.

Tæppet går op og scenen er sat, vi er i året 1963, før præsident Kennedy blev dræbt, og før Martin Luther King holdt sin berømte tale i Washington og befinder os på Kellermans Hotel og følger livet der.

Det bliver et brag af dans og musik under hele forestillingen. Sangerne og musikerne gør det så godt, vi rives med i kærlighedshistorien, som stykket dybest set handler om. Den handler også om fordomme og hvad det er, vi tror, vi ser. Danserne og skuespillerne er fuldstændig fantastiske, der bliver virkelig brugt noget energi, der forplanter sig ud til os publikum.

Scenografien skifter hele tiden ved hjælp af store skærme der viser forskellige fotos, det fylder hele scenen og virker så godt - pludselig er vi i en skov, så ved noget vand, i et rum og flere andre steder og sådan glider det over i hinanden stille og flot og vi bliver tryllebundet.

Tøjet er også tro mod tiden og måden de opfører sig på, jeg var helt tilbage i min barndom og det var så sjovt.

Absolut en kanon aften og vi var helt høje da vi kørte hjem efter tre timers underholdning.

Så jeg kan varmt anbefale at gå ind og se forestillingen.

Jette Segall - Odder

Spiller på Aarhus Teater frem til maj 2021

 

 

Udskriv E-mail