DS LOGO

Velkommen til Danske Seniorer

Danske Seniorer er en landsdækkende interesseorganisation med 130.000 medlemmer og over 600 foreninger. Vi er en demokratisk organisation, som arbejder ud fra devisen frivillighed, mangfoldighed og en robust seniortilværelse.

Vi arbejder ældrepolitisk på tværs af alle politiske partier, for at varetage og forbedre vilkårene for alle seniorer i Danmark. Igennem vores mange fællesskaber og alsidige kulturtilbud, arbejder vi på at gøre en forskel i det danske samfund og bibringe den 3. alder en større livskvalitet.

Vi er et stærkt fælleskab af seniorer, som har erkendt – at yde hjælpe til andre er med til at give livet indhold og glæde. Derfor ønsker vi at bidrage til et bedre og stærkere Danmark, hvor vi gør en forskel og hvor vi efterlever vores motto: VI HJÆLPER HINANDEN

Nyhed:

Danske Seniorer køber Rude Strand højskole

Danske Seniorer, der har flere end 120.000 medlemmer, har netop købt Rude Strand Seniorhøjskole. Dermed sikrer man, at der fortsat er to højskoler specielt med fokus på seniorsegmentet.

- Det er med stor glæde vi kan oplyse, at landsorganisationen Danske Seniorer, har erhvervet Rude Strand Seniorhøjskole. Det siger formanden i landsorganisationen, Jørgen Fischer, der tæller flere end 120.000 medlemmer.

Landsformand Jørgen Fischer siger:

- Den selvejende institution Rude Strand Seniorhøjskole, måtte i december måned sidste år indgive konkursbegæring. Det fandt vi beklageligt, og siden har det været vores ønske og mål, at Danske Seniorer kunne købe skolen, og dermed sikre dens fortsatte eksistens.

Det er nu lykkedes og dermed kan vi fremadrettet kan drive to seniorhøjskoler: Den selvejende Tisvilde Seniorhøjskole, der er den første af sin art i verden, samt Rude Strand Højskole. Jeg glædes over, at en enig hovedbestyrelsen står bag beslutningen.

Næstformand i Danske Seniorer Arne Rolighed supplerer:

  • Visionen ved Danske Seniorers køb af Rude Strand Seniorhøjskole er, at vi derigennem kan være med til at give tusindevis af seniorer et fortsat godt værdigrundlag, samtidig med at vi kan give fornyet lyst til at leve livet. På en seniorhøjskole går tilgang til ny viden og socialt samvær hånd i hånd.

Per K. Larsen, ligeledes næstformand i Danske Seniorer oplyser, at landsorganisationen overtager skolen pr. 1. august 2016 og at det forventes, at man kan tage imod de første kursister den 21. august. De første kurser der tilbydes kaldes Min Livshistorie – her er mit liv, samt Østjyllands fantastiske Natur.

På kurset Min Livshistorie – Her mit liv, vil deltagerne lære at samle, gemme og fortælle deres egne livsfortællinger, så andre kan få glæde af dem. Blandt indlægsholderne er journalist Ole Stephensen og historiker Benno Blæsild.

Kurset, der afvikles fra den 21. til 26. august, udbydes til en helt speciel introduktionspris i forbindelse med Danske Seniorers overtagelse af højskolen. Prisen er sat så lavt som 2.750,- inklusive ophold og bespisning.

Rude Strand Seniorhøjskole ligger nær skov og strand i naturskønne omgivelser, nær Odder, syd for Århus. Skolen ligger ud til Saksild Bugt og fra alle fællesrum er der en fantastisk udsigt mod blandt andet Tunø, Alrø og Samsø.Klik her vind præmier


    Gjensidige DS 

   Læs mere om Danske Seniorers medlemsfordele

                                           ved forsikringspartner Gjensidige.
JytteHogJørgen
 

   Danske Seniorer 2016


Politiske nyheder,

herunder om møde med Ældreministeren

md_ministeren.jpg

Læs mere om vores igangværende arbejde i vores medlemsblad, SeniorBladet.

Endnu ikke medlem? Se under indmeldelse

 

Nyheder fra rejsehjørnet

san_remo_2.jpg

Vi har netop tilføjet nye rejser og ture! 

Klik her for mere information

20160006_Bakken_Dario_A4.jpg

Plakaten kan downloades i A4 her


Nu kan man finde Danske Seniorer på Facebook. Klik her, og se, hvad der optager os lige nu og deltag i den aktuelle debat eller se billeder fra vores aktiviteter.


Design & Hosting by Macrocom