Albert Olsens Rejselegat 2017

Spændingen om, hvem der fik Albert Olsens Rejselegat 2017 er nu udløst, og de heldige vindere blandt de mange ansøgere blev:

Jytte, Valby
Grete, København Ø
Børge, Valby
Kirsten, Fuglebjerg
Hans, Frederiksberg
Kenn, Årre
Tove, Kgs. Lyngby
Lilly, Kjellerup
Per, Vedbæk
Gerda, Galten
Ketty, Allerød
Mogens, Gilleleje
Hartvig, Kastrup

Danske Seniorer ønsker de heldige vindere et stort tillykke, og til jer ansøgere, der desværre ”gik forgæves” er der blot at sige: prøv lykken igen til næste år.

 

______________________________________________________________________________________________________________________________________

 

tilbud til medlemsforeninger

 

få licens til at vise film igennem danske seniorer

MPLC og Danske Seniorer har indgået et samarbejde om udbredelse og kendskab til film, inMPLC_Gradient.jpgdenfor rammerne af ophavsretsloven.

Hvis du og din forening viser film i ny og næ, og har I ikke en licens dertil, er der stor sandsynlighed for, at I bryder loven.
Det behøver dog ikke være sådan! Nu kan din forening tegne en Paraplylicens® fra MPLC (Motion Picture Licensing Company) til en yderst favorabel pris igennem jeres medlemskab i Danske Seniorer.

Læs mere og tegn en licens på MPLCs hjemmeside her;

eller download vores: MPLC__Danske_Seniorer.pdf

 


Udviklingspuljen... Klik HEr

Nye festtelegrammer og æresbeviser
Foreninger, der i en eller anden anledning gerne vil sende en lykønskning til et medlem, eller som ønsker at udnævne et æresmedlem, kan nu få festtelegrammer og æresbeviser med Danske Seniorers logo på.  

Festtelegrammet er et foldet stykke karton i A4-størrelse, og det har på indersiden teksten ”Modtag de hjerteligste lykønskninger i dagens anledning”, hvorefter der er plads til personligt at tilføje nogle linjer.  

Æresbeviset er sat op på et stykke A4 karton med overskriften ”Æresmedlemskab”. Herefter er der en linje til at skrive personens navn på, efterfulgt af teksten ”Udnævnes hermed til æresmedlem af” - og så en linje til at skrive foreningens navn på. Nederst på æresbeviset er der plads til at skrive dato og formandens navn.  

Begge dele fås gratis ved henvendelse til kontoret i København eller afdelingskontoret i Sdr. Omme.

Standardvedtægter

Danske Seniorer har lavet et sæt standardvedtægter, som kan bruges af alle medlemsforeninger.

Standardvedtægterne kan bruges af en gruppe, som ønsker at danne en forening, eller en eksisterende forening, som ønsker at opdatere sine vedtægter.

Standardvedtægterne kan bruges, som de er, men en forening kan også vælge kun at bruge dele af vedtægterne, hvis det passer bedre til jeres forening.

Standardvedtægterne kan rekvireres gratis hos udviklingskonsulenterne, som du finder HER

 
Design & Hosting by Macrocom