seniorernes datastuenetværk

 

Hvad er en Datastue?

Hvis du er pensionist eller på efterløn, kan du komme på en datastue og få hjælp til at lære at bruge computer. Datastuernes formål er at hjælpe og støtte seniorer til at blive fortrolige med computere, internet og de nyttige funktioner begge dele har. Al vejledning i datastuerne varetages af frivillige.

Datastuerne har forskellige åbningstider og drives på forskellige måder afhængigt af, hvor i landet de er placeret. Nogle Datastuer laver deciderede kurser, andre har ”åbent hus”, hvor der gives råd og vejledning til netop det du har brug for. Kontakt en Datastue i dit lokalområde for at høre, hvad de tilbyder. Nogle datastuer tager et beskedent beløb for kurserne, andre er gratis. Kontakt din lokale datastue og hør nærmere om deres priser og åbningstider.

Datastuerne har muligheder for undervisning og vejledning på alle niveauer. Lige fra helt basale færdigheder til mere avanceret brug.

Seniorernes Datastuenetværk

Danske Seniorer og Faglige Seniorer har i samarbejde oprettet Seniorernes Datastuenetværk, der pt. består af over 100 datastuer fordelt over hele landet. Målet med at skabe netværket er at hjælpe og støtte datastuerne i deres arbejde med at hjælpe seniorer til at blive digitale ud fra devicen: jo flere vi er, jo stærkere er vi.

Du kan finde et kort med alle netværkets datastuer ved at klikke her eller du kan få oplysninger om, hvor der er en datastue i dit lokalområde ved at kontakte Datastuekonsulent Marie Bendix Jordt på 3524 0046 - 6021 2046 eller mab@danske-seniorer.dk

 
 
Design & Hosting by Macrocom